Waarom u op zoek bent naar een copywriter

 Free Gratis stockfoto met beeld, bejaarde, binnen Stock Photo

Hier zijn enkele redenen waarom u op zoek bent naar een copywriter in Zwolle. En alsjeblieft, deel elke bron die je denkt dat we moeten gebruiken om de "verdienstelijke" kandidaten te vinden.

1. Investering

Ik besteed ongeveer 20-25% van mijn tijd aan beleggingsactiviteiten. De afgelopen 6 maanden heb ik gezocht naar copywriters die bereid waren hun werk aan te bieden tegen een lagere prijs dan ik normaal zou vragen. Wat ik uiteindelijk heb gekregen is een handvol van wat ik normaal zou beschouwen als complete klusjes, waar ik ongeveer $150-$300 per uur kon verdienen voor een uur of een halve dag werk.

Ik heb bijvoorbeeld bedrijven gehad die de vereiste tekst voor hun websites hadden gemaakt; ik heb tijdschriften gehad die me vroegen om de "over ons"-sectie voor hen te maken; ik heb bedrijven gehad die me vroegen om de beschrijving van een product te typen (dit was een bonus van $10.000 die ik heel graag deed!); ik heb tijdschriften gehad die me vroegen om 10% van alle winst en/of een artikel te nemen.

Ik heb een klant gehad die zo misbruikt werd dat ik het gevoel had dat ik uit mijn comfortzone was en ik heb een hoop angst ervaren.

Maar, weet je wat? Dat is waar ik naar op zoek ben – om een legitieme en unieke zaak te beginnen die me in staat stelt om mijn creativiteit en honorarium te uiten. Ik ben niet op zoek naar een grote inkomstenstroom, ook al zou ik dat kunnen, maar dat is niet wat ik echt wil.

Het enige wat ik wil is in de studio zitten, of in een kantoor, en schrijven over wat ik leuk vind.

Wat je ook kiest om te doen in het leven, je bent uiteindelijk altijd op jezelf aangewezen, en je moet je brouwen op een passie.

2. Lees en onderzoek

En, onderzoek is waar ik afscheid neem van dit idee. Immers, onderzoek is de basis voor elke copywriting functie. Als u niet beschikt over een gekwalificeerde copywriter of schrijver, moet je onderzoek en er een te vinden.

En hier is een voorbeeld uit de echte wereld van hoe onderzoek je kan helpen de biedingsstrijd te winnen: een klant en schrijver hebben een inzinking bereikt waarbij ze niet langer kunnen samenwerken. Omdat deze cliënt een primair rolmodel is voor de schrijver, voelt de schrijver sterk voor de behoeften van de cliënt en de behoeften van de cliënt alleen. Het is niet nodig voor de schrijver om emotioneel betrokken te zijn bij de cliënt en dus gaat het alleen om het schrijven.

Onderzoek daarentegen, gaat over meer dan het geschreven woord. Onderzoek is onderzoek met een hoofdletter R en het schrijven is slechts een hulpmiddel waarmee je moet werken.

En dat is waar Copywriting om draait.

3. Wees een slaaf van je provider

Ik zeg niet dat je nooit onderzoek moet doen. Ik zeg dat het een Armed Forces silver bullet is!

Wees een slaaf van de provider en vervul al hun dromen voor je. Waarom niet? Als je goed bent in wat je doet, wat maakt het dan uit dat de klant een boze dame is? Wat is het probleem?

Wat de leverancier wil, is dat jij hem helpt zijn probleem op te lossen. Echte deal.

Geef het ze gratis en ze zullen nooit weten wat hen overkomt.

De provider heeft je betaald om er te zijn. Geloof me, je bent het ze verschuldigd en ze zullen je nooit vragen iets illegaals te doen. Illegaal houdt hier op.

Om deze mini-roman van de onervaren af te sluiten, kan ik u vertellen dat het werkt voor mij en werkt voor een heleboel andere mensen.

Je leest dit artikel. U neemt een actieve rol in het aansturen van de toekomst van onroerend goed. Direct of indirect heeft u de aanbieder die mogelijkheid gegeven.

U heeft een actieve rol gespeeld in het samenwerken met een compensatiepartner om een compensatieraamwerk te ontwikkelen dat het beste past bij uw behoeften als makelaar.

Je hebt gelezen en begrepen het onderzoek en de conclusies en informatie achter copywriting artikelen. Je hebt collega's goedgekeurd voor uw inspanningen en ze willen dat je stopt en nadenkt over wat je aan het doen bent.

En last but not least heb je veel gesprekken gehad met recruiters en heb je je inzichten ook met hen gedeeld. Tekstschrijver Zwolle

Bedankt voor het lezen en ik zal in de toekomst meer over dit onderwerp schrijven.

Navigation