Learning to Speak Dutch

multi etnische universiteit volwassen student paar leren van talen samen in een studie-hal - taalschool stockfoto's en -beelden

Verworven vaardigheden Door deze vaardigheden in alledaagse situaties met Nederlanders te gebruiken, verwerft u de Nederlandse taalvaardigheid.

Nederlands leren spreken is een uitdagende taal, omdat veel van de woorden akoestisch lastig zijn en de grammatica en logica van woord tot woord sterk verschillen. Bovendien kunnen de situaties waarin je je bevindt erg verschillen, wat weer vraagt ​​om andere vaardigheden.

Het is echter niet onmogelijk om Nederlands te leren spreken, als u de bovenstaande procedure volgt, wat zal helpen om de nodige vaardigheden in de uitspraak van De Wallen (Nederland) te verwerven. Vang eerst een glimp op van een video van een native speaker van het Wallenor Dutch, en bestudeer vervolgens deze video, en profiteer van de kans om te zien hoe uw leerlingen zullen reageren op deze spannende uitdaging.

Hoewel dit niet SuperSportman-Schoolsville is, is het leven in Nederland heel anders. In de VS of Australië zul je merken dat jonge kinderen wordt geleerd om een ​​eenvoudige “hallo” of “Goedemorgen” met een gewone stem te spreken. En dat is het! Maar over de hele wereld laten jonge kinderen hun oren en ogen controleren – niet alleen op de basisschool, maar ook op de middelbare school, de middelbare school en de universiteit. Ze spreken allemaal – en het is duidelijk dat dit niet is wat ze in hun vroege jaren op school is geleerd. Ze kunnen in Standaard Amerikaans Engels praten, of met een accent. Soms zijn ze het beu om dezelfde eenvoudige woorden in hun eigen taal te horen om vloeiend te worden. Dus imiteren ze wat ze op zo’n jonge leeftijd horen.

In Australië gaan kinderen na de leerplicht twee jaar naar “au pairs” totdat ze afstuderen van de middelbare school. Daarna gaan ze verder om nog twee jaar te studeren in een privé-internaat voordat ze afstuderen om jongvolwassenen te worden. Het leerproces van uitspraak en cultuur is niet uniek voor de Nederlandse leerlingen. Ze proberen te kopiëren wat ze om zich heen zien en horen.

Volgens deze schrijver is het hebben van een verlangen en motivatie om een ​​taal te leren en te oefenen, evenals het ontwikkelen van de vaardigheden en het vermogen om het uit te drukken in alledaagse situaties, absoluut essentieel voor succes in het Nederlands of tweetalig onderwijs. Met professionele hulp kunnen alle kinderen een authentieke en bevredigende ervaring hebben om in hun eigen tempo te leren met behulp van de taal die ze al kennen en gebruiken in hun dagelijks leven.

Navigation