Hoe maak je je eigen papegaai?

Parrot, Yellow Macaw, Bird, Perched

sneeuwbal groeien lachte

Sommige van mijn vrienden en familie zijn goed bekend in de professionele wereld. Ze worden "Azen" genoemd. Ik beschouw ze ook als een verlengstuk van MIJN eigen verhaal. Het zijn mijn vrienden, mijn familie, mijn vrienden. Ze praten allemaal dezelfde verhalen na; stories die een webconnector een "S-snapshot" noemt.

Het klinkt misschien grappig, maar ik ben me gaan realiseren dat het me helpt om over mijn eigen verhaal te praten als ik mijn eigen versie van het feministische, pittige en coole verhaal moet vertellen. Mijn verhalen worden meestal met gevoel voor humor gebracht. Met andere woorden, het is meestal niet moeilijk om mijn eigen verhaal te vertellen. Misschien zit er iets in die bevestiging over vrouwen?

Vergroot je zelfvertrouwen door middel van onderwijs

Vrouwen moeten hun eigen lessen en projecten krijgen. Ik ben niet erg onder de indruk van het onderwerp waarin ik vooral van mijn vrouwelijke rolmodellen kan leren. Een andere goede manier om krachtig advies te krijgen, is om op een bepaalde manier verwend te worden. Ik sta mezelf bijvoorbeeld niet toe iemand op straat aan te spreken zonder dat goede 'onhandige' gevoel goed voorbereid te zijn. In plaats van te proberen iets te winnen op het gemakkelijkste verbindingspunt, kan ik worden geweven met een warme glimlach.

Gebruik een proefversie van een van uw meest populaire producten of software

Als je je sterk aangetrokken voelt tot een product, schrijf dan een scène of een afbeelding die past bij het verhaal dat je wilt vertellen. Zorg ervoor dat je een vriendelijke vrouwelijke afbeelding opneemt, zodat je met de stem kunt spelen.

Volg het verhaal van de winkeleigenaar en stel vragen

Zorg ervoor dat u de productbeschrijving woord voor woord leest voordat u het pakket of de software koopt. Koop je boek of software via haar verhaal.

Volg je vrouwelijke rolmodel

Ontdek hoe ze haar haar abc doet en krijg haar tips. Lees haar verhalen door en kijk in de omslagen voor het soort bekende scène dat je als anekdote over het product kunt opnemen.

Ontwikkel je eigen persoonlijke drama

Ontwikkel je eigen leuke manier om het nieuws van de dag te brengen. Schilder je eigen foto van de dag en vertel er dan veel andere dames over.

Vind een vriend van je die al bestaat

Neem een ​​kijkje op de Facebook-pagina van je vriend of haar profiel en schrijf een bericht naar haar. Denk eraan om haar naam goed te spellen! Houd haar op de hoogte van je bericht!

Het zal moeilijk zijn om alle bovenstaande suggesties voor mij op te volgen. Soms was het enige wat je kon doen naar huis terugkeren, de blikken van de hengel onder ogen zien en de hitte voelen.

Navigation