Hoe kiest u een boekhoudkundige dienst?

 

Boekhoudkantoor ApeldoornEen boekhouder moet:

Houd een nauwkeurige administratie bij van alle bedrijfsinkomsten en -uitgaven.Ben in staat vragen te beantwoorden over bedrijfsinkomstenbelastingaangiften en aftrekposten.Beschik over volledige, duidelijke en betrouwbare informatie over alle bedrijven en hun activiteiten.Kennis, ervaring en deskundigheid zijn belangrijk.Voer nauwkeurige boekingen uit. Houd dagelijks de inkomsten en uitgaven bij.Beschik alleen al over duidelijke boekingen. Zie onze pagina’s en rubrieken Controlehulponedebt en Boekhouding.

Hoe kiest u een boekhoudkundige dienst?

Boekhoudkundige diensten variĆ«ren – het hangt gedeeltelijk af van uw behoeften. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen als u een boekhouder wilt inhuren om de groei van uw bedrijf te helpen:

Houd in gedachten dat bedrijven concurrerend zijn, dus een bepaalde accountant is misschien niet de duurste. Bovendien, ook al verschillen de tarieven, is het over het algemeen goedkoper om je eigen boekhouding te doen dan om een professional in te huren, omdat je een boekhouder (niet een accountant) moet betalen om formulieren in te vullen en ervoor te zorgen dat je administratie op orde is. Bovendien, als je met een echte persoon werkt, kun je hem of haar persoonlijk spreken. De meeste professionele boekhouders zullen wat je zelf zoekt.

Diensten. Boekhoudkundige diensten variƫren van eenvoudige controle en het bijhouden van gegevens tot zeer complexe belastingvoorbereiding voor TurboTax en bronnen van vermogenswaarden. U wilt een boekhouder die uw bankboek in evenwicht kan houden, loonlijsten kan opstellen, uw chequeboek in evenwicht kan houden, belastingaangiften kan opstellen en indienen, enz. U moet geen boekhouder inhuren die kosten in rekening brengt op basis van individuele rekeningen.

onafhankelijkheid. Misschien wilt u een boekhouder die een expert is op uw vakgebied en die geen extern bedrijf heeft om expertise te bieden buiten de school van harde klappen. Misschien wilt u een boekhouder die bedrijfsplannen voorbereidt, budgetten opstelt, loonlijsten verwerkt, vorderingen registreert en verantwoordt, belastingaangiften opstelt, bescherming biedt tegen identiteitsdiefstal, enz.

Ervaring. Probeer iemand aan te nemen die zowel enkele jaren ervaring als een boekhoudkundige opleiding heeft. Houd in gedachten dat het ervaringsniveau zelf zal afhangen van hoe complex de transacties van een bedrijf zijn. Ga na welke accountants het bedrijf kan inhuren en stel die vragen voordat u beslist.

De Small Business Accounting Rule of Thumb zegt ook dat boekhoudkundige diensten geen belastingvoorbereiding omvatten. Dat betekent dat u er alleen voor staat als er een vraag rijst over zakelijke belastingaangiften.

Wat bedrijven nodig hebben om in te huren

Als u een eenmanszaak hebt, stelt u eenvoudige bank- en creditcardafschriften op en dient u de vereiste belastingaangiften van de IRS in als een klein bedrijf. Als u hulp nodig hebt bij andere aspecten van uw bedrijf, zoals bedrijfsinventarisatie, aankoopbeslissingen, of looninhoudingen, vraag dan een boekhouder om u te helpen. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest uw eigen boekhouding te doen, er bepaalde uitgaven zijn zoals papier, drukwerk en de kosten van een computer die niet aftrekbaar zijn.

Als u eigenaar bent van een kleine eenmanszaak, volg dan een cursus om de bedrijfsboekhouding te leren. De cursus moet bij uw bedrijf worden vermeld en moet online of in de vorm van een traditioneel opvoedingsdocument worden aangeboden. Er zijn tal van gratis covers die u kunt gebruiken in combinatie met uw leerplan.

Boekhoudkundige diensten kunnen net datgene zijn om uw kleine onderneming in de positie te brengen waarin u zich wenst te bevinden. Neem de nodige maatregelen om onderzoek te doen naar boekhoudkundige diensten in uw omgeving, aangezien elke dienst verschillende tarieven zal bieden en verschillende kwalificaties zal vereisen. Wees bereid om relevante vragen te beantwoorden.

Navigation