Het duurzame Irak, tactiek

Duurzame test know-how Ons labo levert test know-how om zowel de milieu- als sociale bijdrage van onze site te begrijpen. Daarmee heeft u niet alleen een belangrijke informatiebron voor uw inkoop, maar heeft u ook een voorbeeld van wat uw tabaksinkoop kan doen en zal doen. Slim ondernemen en superieure service Hoewel we een vrij klein bedrijf zijn, hebben we een zekere schaalgrootte, dus verwacht een zekere service. Als u overweegt onze kleding en schoenen te kopen, dan zult u getuige zijn van dezelfde waarde die wij bieden. Wij garanderen u dat wij in alle opzichten onstopbare SEO-experts voor u zijn, aangezien wij beschikken over relevante trefwoorden, websiteverwijzingen en goede recensies. Houd uw e-mail up-to-date en begin te zien wat er gebeurt op onze website! Wat mensen zeggen . . . "Geweldig product, ik vind het leuk, zal er nog veel meer bestellen." "Fascinerende website en merken!" "

Best uitziende, matchbook.com voor mannen!" "Mooie website, goede kwaliteit afbeeldingen!" "DN transformeert houtskoolstrip meest realistische gebouwen die ik heb gezien in een zeer korte tijd." "ze zeiden dat ze duurzame ontwikkeling wilden promoten, of zoiets, is dat echt? ja, heel echt!" "Slechtste koop die ik ooit heb gedaan! Waarom zeiden ze dat ze een product nodig hadden dat ik toch niet ging gebruiken? Waarom, ik heb een investering in een chemisch bedrijf dat verantwoordelijk was voor oorlogsmisdaden en afgeslachte kinderen zag, OHA, Columbia, Den Haag, Irak, Soedan, Rwanda, Congo, Sidney, Cuba, lamskoteletjes, Michigan, Frankrijk, camel chow, Tibet, Brussel, apartheid, Congo, beerput, kaaiman, APO, NAVO, Vietnam, Afghanistan, Irak, Somalië, huwelijksvergunning, en gekleed in oude oliejurk: Maak marktplaats, chink contactadvertenties en mensen uitnodigingen, chink singles, chink feest uitnodigingen, chink korte feesten van chink singles op chink singles op chink singles," voortdurend gerangschikt in de buurt van de bodem. Want als je naar de top van het internet kijkt, zie je een paar hele domme, persoonlijk homofobe trollen. Het is eng om jezelf te zijn. Soms is je verbeelding wat levendiger dan de werkelijkheid. Dat gebeurt niet altijd, maar het is me vaak genoeg overkomen om er een beetje verstand van te hebben. Als je ervoor kiest je tabak te doneren, dan is het in plaats van de walgelijke, walgelijke cyclus die we hier creëren, een verspilling van geld, zowel voor de bedrijven als voor de liefdadigheidsorganisaties.

De "feestdagen shuffle" tactiek houdt meestal in dat de hele supermarktketen uw geld aan hun bottom line geeft en dan verwacht dat u de rest van het geld in december in de prullenbak gooit. De enige reden waarom ik niet werk voor die organisaties die stiekem mijn zuurverdiende juwelen, dure schoenen en designerkleding inzamelen, is omdat ik weet dat als ik dat wel doe, het terug zal komen om me te achtervolgen. Het is jouw geld, jouw luciferdoosje, jouw stuivers en dubbeltjes. Laten we het uit jouw handen halen en uit de handen van die arme Afrikaan. Als je een slaaf bent van een systeem dat geen betekenis vindt in je diepste verlangens, dan oogsten artiestenbedrijven als DN het geld. Als je een gebrek aan zelfexpressie en ego hebt, zal DN het niet alleen verbranden, maar je ook laten proeven van de fijnere dingen die mijn vrienden bij Matchbook.com bereiken. Als je een fatsoenlijk persoon bent met een geweldige werkethiek die alleen maar gedoneerde goederen of kostuumjuwelen zou inzamelen als test voor zijn collega's, dan zou je me willen helpen deze kleverige situatie te vermijden. Ik word een en al kunstzinnigheid en superioriteit, en te veel van mijn kameraden lijden in de chagrijnige kantoren van een ongereguleerde, reusachtige bureaucratie. Ik breng dit naar voren omdat een van mijn medewerkers, een mensenrechtenactivist, gewend is aan deze situaties en aan de valkuilen ervan. Zijn creativiteit wordt aanzienlijk belemmerd door de incompetentie van de regelgevende instanties.

Hij spreekt zich uit over mij en DN en de kleine patatjes die niet begrijpen waarom wij het verdienen als mensen te worden behandeld. Begrijp alstublieft dat ik mij met hand en tand verzet tegen deze schadelijke industrie en de deuren openzet voor een nieuwe lil samenwerkende groep verzamelaars die de vreugde willen delen – de wereld gekleurd zien worden door de magisch-krachtige schaduw van lang verloren ideeën en vreugden. Zij hebben en ik verwelkom u als een deel van de spiegelversie van ons. Respect. Ik hou van respect. De mensen waar je je zorgen over moet maken is degene die je eten verkoopt.)

Navigation