10 creatieve manieren om het beste uit uw administratiekantoor te halen

Administratiekantoor Noordwijk

Door het gemak, de snelheid en de relatief lage kosten van communicatie op afstand is face-to-face vergaderen, vooral met collega's zoals je directe leidinggevenden, zo goed als verdwenen uit de bedrijfswereld. Dat is jammer. Als manager bevindt u zich in een unieke positie om het gedrag van uw werknemers te observeren en hun prestaties te meten. Als je ze slechts om de paar weken ziet, of zelfs maandelijks, als een werknemer op afstand, zul je niet zoveel inzicht in hun psychologie en prestaties krijgen als je kunt door ze van dichtbij te observeren. Als u uw werknemers daarentegen regelmatig persoonlijk ontmoet, kunt u een goed beeld krijgen van hun mentale en fysieke gezondheid. U kunt ook zien hoe ze zich aanpassen aan hun nieuwe rol en hoe ze omgaan met andere werknemers en managers. U kunt zelfs een glimp opvangen van hoe ze met klanten omgaan. Hoe vaker u met uw werknemers praat, hoe meer kans u hebt om inzichten om te zetten in positieve actie.

Loop elke dag naar het werk.

Het lijkt misschien een klein detail, maar naar het werk lopen is een effectieve manier om de betrokkenheid en het behoud van werknemers te verhogen. Als uw werknemers elke dag te voet naar het werk gaan in plaats van met de auto, zullen ze zich waarschijnlijk meer verbonden voelen met het bedrijf en minder gestrest als ze op het werk aankomen. Als u met de auto naar het werk gaat, probeer dan samen met uw werknemers naar het werk te lopen. Als u met hen naar het werk kunt lopen, kunt u ook met hen teruglopen. Als u geen tijd hebt om met uw werknemers van en naar het werk te lopen, moedig hen dan aan om elke dag met de lunch naar het werk te lopen. U kunt zelfs elke week een lunch voor uw werknemers kopen en ze een dag vrijaf geven om te koken. Op die manier krijgen ze eten van een bedrijf dat een ervaring biedt die nog beter is dan wat ze thuis zouden krijgen.

Weg met vacaturesites en solliciteer alleen via e-mail.

Vacaturesites zijn een ander voorbeeld van ouderwetse technologie die niet bijdraagt aan de inrichting van uw administratiekantoor. Als je geen internet aan je bureau hebt, of je moet naar de computerruimte van je bedrijf om een andere reden dan wanneer je wilt werken, zijn vacaturesites een verspilling van tijd. Probeer in plaats daarvan af te stappen van vacaturesites en solliciteer alleen via e-mail. Op die manier hoef je geen tijd te besteden aan een jobsite en hoef je alleen maar in te loggen op je e-mailaccount om te solliciteren naar nieuwe jobs.

Conclusie

Het administratiekantoor in Noordwijk is het knooppunt voor het nemen van zakelijke beslissingen, het bedienen van klanten en het in stand houden van de activiteiten in de hele organisatie. Dat betekent dat het essentieel is voor het succes van uw bedrijf – en voor uw persoonlijke carrière als manager – als u er het beste uit wilt halen. Als u nog niet weet hoe u uw administratiekantoor kunt verbeteren aan de hand van de principes van organisatieontwerp, vindt u hier 10 creatieve ideeën waarmee u VANDAAG al aan de slag kunt.

Navigation